Keski-Suomessa tehtävän yhteisen tulevaisuustyön osaksi ovat jo vakiintuneet laajasti yhteen eri tahoja kokoavat tulevaisuusfoorumit, joita järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Foorumit tarjoavat paikan keskustella ja tulkita yhdessä maakunnan tulevaisuuden kannalta merkittäviä ilmiöitä, kannanottoja, barometrejä ja tutkimustuloksia. Niiden ohjelmaan sisältyy sekä asiantuntujapuheenvuoroja että yhteistä tulevaisuuspohdintaa.

Seuraavassa tulevaisuusfoorumissa torstaina 11.5.2017 on teemana turvallisuus. Lasten näkökulmaa turvallisuuteen tuovat esiin Keski-Suomen maakunnallista lapsiohjelmaa kokoava Päivi Fadjukoff Haukkalan säätiöstä sekä Keski-Suomen lasten ja perheiden parhaaksi –hankkeen hankepäällikkö Raija Harju-Kivinen.

Tule mukaan ja tuo oma asiantuntemuksesi tähän tärkeään keskusteluun! Mitä ovat ajankohtaiset haasteet lasten turvallisuuden näkökulmasta? Mitä lasten ja nuorten turvallisuus tai sen puuttuminen merkitsee koko yhteiskunnalle ja sen tulevaisuudelle? Miten voimme huomioida nämä näkökulmat kehittämistyössämme Keski-Suomessa?

Keski-Suomen tulevaisuusfoorumi XIII:

Turvallisuuden tulevaisuus

torstaina 11.5.2017 klo 11.30-16.40
Jyväskylän ammattiopisto, Kyllönmäen kampus, Caritas-sali
Keskussairaalantie 21, Jyväskylä

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 4.5. mennessä:

http://keskisuomi.info/alueellinen-ennakointiprosessi/seminaarinaineistot/tulevaisuusfoorumi/

Kategoriat: Tapahtumat